Hell week

Då kör vi då.

* Måndag: En miljon små jobbrelaterade saker, texter att göra klart, administration att sköta. Och så måste jag prata med bilverkstaden, de blev inte riktigt klara. Har jag märkt.

* Tisdag: Seminarium på Malmö högskola. Och sedan allt det som blev över från måndagen.

* Onsdag: Vanlig arbetsdag, lunchmöte planerat, rep med bandet sen eftermiddag och kväll. Packning av grejer, kanske klar vid elva.

* Torsdag: Riggning av utrustning för spelning under eftermiddagen. Sedan på med en kavaj för nästa Debatt i Lund vid halv sju. Sedan av med kavajen och vidare till giget. Sedan spela coverbandsrock’n’roll i två och en halv timme. Sedan rigga ner, packa in i bil, köra till Malmö, lasta av, komma hem vid tre på natten.

* Fredag: Jobbar som vanligt. Ensam med tre barn eftermiddag och kväll. Tar sedan nattåget till Stockholm…

* Lördag: …för att intervjua Ian McEwan över en frukost, och sedan kasta mig på tåget tillbaka och skriva ut 10 000 tecken direkt. Vilket påminner mig om att jag måste läsa klart ”Solar” och förbereda ett frågebatteri som inte får vara sämre än asbra. Det ser ut som om jag får försöka prioritera det på tisdag.

* Söndag: Val. Och inget av det jag har beskrivit hittills blir lika jobbigt som att fatta det där sista beslutet, enligt uteslutningsmetoden.

Det goa är ju att nästa vecka är bokmässeveckan, och det vet ju alla hur lugnt det blir.

0 svar på “Hell week

  1. Ha! Nej, i normalfallet strikt läggningsdisciplin 22.00 och så uppstigning vid 06.00 eller så, ibland med någon halvtimmes förskjutning. Så länge man sover ordentligt går det alltid att ånga på vet du…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *