Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hemma och randar

Enligt min gode vän Jonas Thun, som är en lysande fotograf, ser mina händer under själva randandet då ut så här. (Skum böjning där på fingrarna tycker jag, men så skriver jag tyvärr inte med rätt fingersättning heller.)

Jonas är lärare och plåtar mest bröllop och sådant, men jag tycker han borde testa pressfotografiet också. Hans sajt hittar du här.

2 Kommentarer

  1. Anna den 14 december, 2008 kl 05:33

    Gillar verkligen bilden…det är så du ser ut när du skriver…  2. Andreas, nu i Syrien den 14 december, 2008 kl 07:39

    Ja, men utover det har jag ocksa munnen latt gapande eller i varsta fall mimande med det jag skriver… Det har skriver jag (med stangd mun) pa ett internetcafe i Syriens tredje stad, Homs.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.