Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hets

En rätt hårt formulerad tv-krönika i tisdagstidningen placerade mig i debatt i Studio Ett samma eftermiddag. Jag gick hårt fram, ett sms efteråt innehöll ordet ”slakt”. Och det är väl att ta i, men… jag avbryter killen jag pratar med, det brukar jag nog ändå inte göra… Well. Förlåt. Men jag menade vad jag sa.

***

Och så sällar jag mig till den stora skara som nu säger något lite snällt om Mona Sahlin, nämligen det här. Jag menar det! Också!

6 Kommentarer

 1. Magnus den 18 november, 2010 kl 08:22

  Bra rutet. Vilken slags logim är det SVT följer när de har visninsgrätt till ’Apocalypse Now Redux’ och kör ut den mellan två och fem på natten, mitt i veckan? Specialvisning för nattjobbande flygledare, poliser (Gunvald Larsson?) och jourläkare? Eller var det något slags expermiment föär att se hur låga tittarsiffror en utmärkt och relativt lättillgänglig krigsfilm kan få?

  TV-utbudet i svenska kanaler det senaste halvåret kan vara det slakaste någonsin, och det mesta som är bra verkar visas på tider som är omöjliga för många. 2. Magnus den 18 november, 2010 kl 08:24

  logim = korsning av logik och regim, det avvikande förnuftets diktatur. 3. Anna den 18 november, 2010 kl 09:43

  Bra krönika! 4. Andreas Ekström den 18 november, 2010 kl 09:44

  Och gillar ju ändå SVT! Jag tycker att de gör så mycket bra… 5. Peter F. den 18 november, 2010 kl 05:55

  Bockar och skriver under på allt! Är inte någon stolt licensbetalare när det gäller Ung…
  Men, det som är av värde finns på Public service, ok att det är något undanstoppat i tablån när det gäller möjligheten att se för yrkesarbetande. Men, med SVT play och en del tablåsurfande så går det.
  Vill man ha tillgång till kvalitet så får man anstränga sig- ett helt motsatt paradigm i förhållande till övrigt;-) 6. JennyG den 19 november, 2010 kl 01:23

  Håller helt med. Förstår inte alls varför det här programmet görs på SVT.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.