Sånt jag såg i Luleå i går


Se där ja! Då är pocketen ute!


Gamla plan har ofta ett sorteringsfack för rakblad. Som Seinfeld säger: Vem rakar sig ombord? Och i en sån omfattning att rakbladen går åt…?


Kulturens hus i Luleå. Hur fint som helst. Men en bättre bild hittar du här och lite information om arkitekterna bakom, som verkligen förtjänar allt beröm, hittas här.


Min läsning. En bättre bok än ryktet säger.


Avd. skyltar man inte ser i skånska kulturhus.

0 svar på “Sånt jag såg i Luleå i går

 1. Intressant att se dina ”fotspår” på din väg till/från Luleå.
  En betraktelse; efter att ha läst om Sjöberg/Rauscher/Meyer i senaste numret av Filter så när jag en uppfattning om att boken skall läsas. Deras arbete förtjänar sin respekt. Efter det så kan man börja att ta fram sin mediekritiska machete: om nödvändigt.

 2. Jag tycker att de har gjort ett storartat jobb. Det är lätt att hitta invändningar mot delar av presentationen och kompositionen, men det är ju randanmärkningar om man jämför med vad de faktiskt kan berätta.

 3. Andreas – tack för ditt besök på Kontext igår. Upplysningsvis finns 2 artiklar om vårt samtal. NSD samt Norrbottenskuriren. Glada kommentarer om ditt supersnabba prat har nått mig idag. Misstänker att det inte är sista gången vi ser dig i Luleå (som du dessutom verkar gilla, kul!)

 4. Här sitter jag vid medelhavskusten i Turkiet sedan sex veckor tillbaka och ser att du är i min hemstad Luleå på besök.
  Hade inte missat det, eljest.
  Men det är klart, jag har ju redan läst boken!
  🙂
  Boktorns-Kerstin W är en god vän, en viktig människa i litteratur-Sverige.
  Hoppas du trivdes i kylan. Själv har jag det i runda slängar 40 grader varmare. Man kan ha det sämre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *