Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hon ger ju en del otroliga svar

Här finns min intervju med Hanna Hellquist.

3 Kommentarer

 1. JennyG den 22 mars, 2009 kl 07:48

  Det är svårt att inte tycka om henne, trots att jag i vissa avseenden inte vill göra det, som när hon säger att hon medvetet spelar blåst och att det är bra för då får hon hjälp av folk som tycker synd om henne. Hallå? När jag lyssnar på Hanna på radio eller läser din pratiga intervju med henne vill jag bara ha mer. Jag får inte nog! Är hon så på riktigt också? Och hur var boken? Du nämnde bara ”tonen”, men hur var resten? 2. Andreas Ekström den 22 mars, 2009 kl 09:03

  Jag tror att hon ganska mycket är som hon framstår där.

  Och ja, det är en fantastiskt fin bok. Tonen är mycket av grejen, hon lyckas hålla ett slags linje i språk och innehåll. Hon har fått berättelsen till skänks genom sin uppväxt – men det gör inte prestationen att skildra den mindre. 3. JennyG den 23 mars, 2009 kl 08:31

  I GP var de inte lika positiva. Fast jag tyckte att recensionen uppehöll sig alldeles för länge kring frågan *varför* hon skriver en bok just om sin pappa, istället för om sin mamma.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.