Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hopp om daal

Ni som känner mig vet att jag verkligen mår bra av att laga mat. Och att det oftast blir ganska gott, även om jag är tusen mil från ett proffs. Därför är det på sin plats att rapportera att jag hittills i dag har startat en fucking brand i ugnen, med öppna lågor i en marängbotten, samt gjort stekt ris till lunch på överblivet och för ändamålet alldeles för kladdigt sushiris. Smaksättningen var dessutom otroligt velig och glåmig. Stark men identitetslös – exakt som rösten hos någon som nästan vinner ”Idol”.

Fördelen med den daal jag ska göra till middag är att den omöjligen kan bli sämre.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.