I går…

…var jag i Stockholm över dagen för en bylinefotografering (helkropp, hur fan ska man stå utan att se ut som en idiot?) och en webb-tv-reklamgrej för nya antologin och en intervju med en person och så en intervju till med en person till. Publiceringar i augusti i båda fallen, så jag nämner inga namn. Bisarrt tempo.

I dag är jag i Köpenhamn för att intervjua Juli Zeh, den tyska litteraturens absoluta stjärna bland de yngre. Jag skrev om boken härom dagen. Intervjun publiceras på lördag, och blir min sista stora lördagsintervju före sommaruppehållet.

0 svar på “I går…

 1. I varje fall inte höfterfäst som nån överspänd kaserngårdsfurir i en pilsnerfilm.

 2. Verkligen. Och armarna i kors funkar inte heller. För att inte tala om ”jackan över axeln på promenad i världen”, det är det värsta jag vet.

  Jag valde händerna i fickorna. Det är inte heller bra, men det var det bästa jag kunde komma på…

 3. du kunde kanske fått låna per t olssons skallstöttare om du hade frågat, även om den gör sig bättre bakom ett skrivbord.

  en helfigur som jag tycker är ganska ”lite dålig” är när man lutar sig mot en bortretuscherad vägg. jag kan kolla de bylinesen i timmar

  (och du hade väl inte den där långärmade vita t-tröjan… right?)

 4. Du menar den med det silverbroderade ansiktet? Nej, den sparar jag till framträdanden med Andreas Malm, som det som Sydsvenskan arrangerade häromdagen, det gäller att glam-kontrastera!

 5. jag måste ha missat det silverbroderade ansiktet, men det var just där och då jag la märke till den. det var ju en rätt stökig tillställning.

  jag måste medge att jag gillar glamkonstrast-taktiken, vilken jag dock har mycket dåliga erfarenheter av att köra.

 6. jag var på en föreläsning om islamofobi som malmö högskola anordnade ungefär ett år tidigare och då uppstod exakt samma situation. rätt mycket samma folk, samma mängd folk (”oj vad många det är som har dykt upp, så här många brukar vi inte vara, det här visar att vi verkligen har hittat ett aktuellt och angeläget ämne”) och samma situation när ordet släpps fritt. jag såg en man i publiken som hade skrivit ett brandtal som han insisterade hålla vid första tillfället. jag (ateist) bad till både gud och allah att moderatorn skulle undvika att ge honom ordet…

 7. Guybrush Threepwood är en man, vars innersta önskan är att bli pirat. Jag vet inte om det var det Marcus syftade på. 🙂

 8. Jag brukar köra tummarna antingen i bakfickorna eller jeanshällorna och stå lite snett, brukar funka fint. Någon gång hade jag händerna käckt i sidorna, det funkade mindre fint. En något ofinkänslig fotograf sa att jag såg ut som en transa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *