I morgon…

…debuterar jag som sommarkrönikör i Expressen. Jag tror att ”nyttig idiot” blir ett av de tillmälen jag får räkna med. Men kanske kommer i alla fall någon att hålla med om huvudtesen i texten. Ska bli roligt!

***

I helgen som gick publicerades min intervju med Modernista-förläggaren Pietro Maglio, som gjordes innan jag gick på semester.

***

Om vi nu ändå håller på och länkar: Kolla in den fina sajten Lokaltidningsbesvikelser, som samlar klipp från lokalpress i vilka den lilla människan har kommit i kläm, men kanske trots allt inte klämt sig jättehårt varje gång. Skulle önska att sajten var bättre på att ange källor och länkar, men det kanske kommer?

0 svar på “I morgon…

  1. Äsch nu blev det fel… du skriver ju alltid om nåt när du får betalt, men inte annars. Och nu har jag uppdaterat min bloggadress också så du kan hitta min nya blogg, som startade om för tre dagar sedan…

  2. Ann Helena: Ursäkta, men vad var det för otrevlig kommentar?

    Julia: Jag fick två mejl om den samma dag, det måste finnas folk som hajar vad jag gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *