Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Jag älskar Aftonbladet också!

Tidigare i dag bloggade jag ett faktum: Att jag älskar Expressen. Saken är ju den att jag älskar Aftonbladet också… På dagens pocketsida, en fyra och en generös recension av pocketutgåvan. (Men vilken JÄVEL satte bildtextingången ”Goo gubbe”…? Nån där känner tydligen till mina rötter…)

2 Kommentarer

  1. Magdalena den 10 december, 2010 kl 09:23

    Hej!
    Läste aftonbladets recension och letade upp din blogg, för jag misstänkte att det var du som var en av mina bordsherrar vid O.M’s och D.S’s bröllop förra året. Och visst var det väl du:-) Vill i alla fall bara säga ett stort grattis till recensionen!  2. Andreas Ekström den 11 december, 2010 kl 09:44

    Tack ska du ha, och tack för trevligt sällskap! Det var ett roligt bröllop!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.