Jag ska verkligen se till att inte glömma att glädjas åt den här mitt i alltihop

Det är mycket prat här om ”Google-koden” just nu, men faktum är ju att en annan bok kommer ut före den – i januari anländer nämligen samlingsvolymen ”Jag kräver att ni läser vaket och långsamt” på Atlas förlag.

Det känns verkligen roligt! Dels för att texterna i sig får ett efterliv, bortom dagspressens tempo, dels för att jag tycker så mycket om hur de känns, satta i nytt sammanhang, med Micke Svedbergs snygga och klassiska formgivning och med de nyskrivna efterkommentarerna. Ulrika Knutson som är ordförande i Publicistklubben har skrivit ett kort förord också, som förhöjer bokkänslan. Jag ska absolut ha något slags partaj för att fira den här boken när den kommer efter årsskiftet, låt mig återkomma om det, men för nu vill jag bara visa er omslaget. Snyggt, eller hur? Typsnittet för titeln är det kvällspressklassiska Bodoni.

Bild 1

0 svar på “Jag ska verkligen se till att inte glömma att glädjas åt den här mitt i alltihop

  1. Snyggt! Men – nu kanske jag är för långsam och inte tillräckligt vaken – ska ö-et i ”författare” se ut sådär med prickarna lite tufft förskjutna? De är inte det i ”Ekström”, så det stör mitt ordningssinne såhär på morgonkvisten:-)

  2. Gillar titeln och den är snygg. Synd att den inte kommer ut innan jul annars hade den varit ett perfekt julklappstips.

    Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *