Jag tror att nästan ingen läser

Jag skriver här ibland, men har inget sätt att mäta om någon tittar. Nästan ingen kommenterar någonsin. Undrar hur många som använder RSS och faktiskt följer? Undrar hur många som regelbundet tittar hit?

Eller… nej, det undrar jag inte sådär jättemycket ändå. Jag trivs hur som helst tusen gånger bättre här, där just den sortens kunskap inte ställer sig i vägen för vad jag råkar vilja lägga ut. Inga tummar som kan påverka. Saknar jag mina flöden på Insta, Twitter, Facebook och LinkedIn? Nej. Nej, inte ett smack. Förlåt. Jag märker däremot att jag saknar vissa individer, och de mig, och då skickar man meddelanden och pratar lite i stället. Det är så trevligt så.

Jag kommer inte tillbaka anytime soon.

9 svar på “Jag tror att nästan ingen läser

  1. Jag läser via RSS. Tyvärr finns det ju inte så många bra bloggar längre, annat var det för tio år sedan. Får trösta mig med att det finns så många bra poddar.

  2. Det var det som fick mig att migrera bort från min blogg och till FB. Jag behöver ingen bekräftelse på att någon gillar det jag skriver, jag behövde bara en bekräftelse på _att_ det lästes, det kändes väldigt tungt att skriva i ett vakuum.
    Men precis som du skriver så är det svårt att få till det på en blogg…

  3. Jag läser också!

    Resultatet har bland annat blivit att jag följer ett par andra skribenter som du tipsat om, har läst ett par av dina böcker (gillade särskilt ”Att hitta” och boken om Carola som du skrev med Johanna Koljonen), är numera inskriven i donationsregistret. Till råga på allt har jag lärt mig massor och vidgat perspektivet.

    Tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *