Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Jag tror att nästan ingen läser

Jag skriver här ibland, men har inget sätt att mäta om någon tittar. Nästan ingen kommenterar någonsin. Undrar hur många som använder RSS och faktiskt följer? Undrar hur många som regelbundet tittar hit?

Eller… nej, det undrar jag inte sådär jättemycket ändå. Jag trivs hur som helst tusen gånger bättre här, där just den sortens kunskap inte ställer sig i vägen för vad jag råkar vilja lägga ut. Inga tummar som kan påverka. Saknar jag mina flöden på Insta, Twitter, Facebook och LinkedIn? Nej. Nej, inte ett smack. Förlåt. Jag märker däremot att jag saknar vissa individer, och de mig, och då skickar man meddelanden och pratar lite i stället. Det är så trevligt så.

Jag kommer inte tillbaka anytime soon.

9 Kommentarer

 1. Per den 9 januari, 2020 kl 07:27

  Jag läser via RSS. Tyvärr finns det ju inte så många bra bloggar längre, annat var det för tio år sedan. Får trösta mig med att det finns så många bra poddar. 2. Jonas Bergenudd den 9 januari, 2020 kl 09:15

  Det var det som fick mig att migrera bort från min blogg och till FB. Jag behöver ingen bekräftelse på att någon gillar det jag skriver, jag behövde bara en bekräftelse på _att_ det lästes, det kändes väldigt tungt att skriva i ett vakuum.
  Men precis som du skriver så är det svårt att få till det på en blogg… 3. Christina den 9 januari, 2020 kl 09:59

  Jodå, jag läser, och har varit nära att kommentera ett par gånger… 🙂 4. Andreas Ekström den 9 januari, 2020 kl 11:12

  Fina ni är som ger ett livstecken! 🙂 5. Andreas H den 9 januari, 2020 kl 12:42

  Från Feedly (RSS):
  Andreas Ekström
  154 followers
  5 articles per week
  #bloggar#media 6. Christian den 9 januari, 2020 kl 10:12

  Följer via RSS – stäng inte ner 🙂 7. Johan den 15 januari, 2020 kl 02:08

  Läser med intresse utan regelbundenhet. Alltid intressant och inspirerande. 8. Aina den 18 januari, 2020 kl 06:58

  Jag läser också!

  Resultatet har bland annat blivit att jag följer ett par andra skribenter som du tipsat om, har läst ett par av dina böcker (gillade särskilt ”Att hitta” och boken om Carola som du skrev med Johanna Koljonen), är numera inskriven i donationsregistret. Till råga på allt har jag lärt mig massor och vidgat perspektivet.

  Tack!! 9. Andreas Ekström den 19 januari, 2020 kl 02:07

  Tack, Aina, så himla roligt att höra!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.