Jaikundran

Hoppade på Jaiku-tåget i torsdags kväll, och har fått massor av addningar från folk jag inte har den blekaste aning om vilka de är.

Vad är god Jaikuetikett här? Man addar väl inte vem som helst? Eller är det just det man gör? Jag är förvirrad. Kanske lite gammaldags.

***

Dagens Medias tidigare chefredaktör Rolf van den Brink har öppnat egen blogg. I det länkade inlägget tar han några tankar vidare från min senaste krönika i Journalisten.

0 svar på “Jaikundran

  1. Kulturen på Jaiku är en annan än på exempelvis Facebook. Lite av poängen är att man addar de man tycker verkar intressanta att följa, inte bara de man känner.

  2. Jag är en av dem som addade dig på Jaiku men som du inte känner. Jag la till dig främst för att jag har följt din blogg under alla år och är intresserad av att se vad du säger på jaiku. Enligt min åsikt är det lite av det roliga med Jaiku. Som Pierre påpekade, man addar dem som man tycker är intressanta och följer deras mikrobloggande men det är ingenting som säger att man måste följa människor som man inte är intresserad av bara för att de har addat en.

    Lycka till med mikrobloggandet, hoppas att du finner det lika roligt som vi gör 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *