Jättar

Läs gärna vad jag för min del anser att du ska göra med den där blåa meddelanderutan som dyker upp när du är inloggad hos Google för tillfället.

Läs också detta, och sluta en gång för alla upp med att påstå att Borg eller Stenmark skulle vara Sveriges främsta idrottare genom tiderna.

Läs till sist den korta klassiska historien i slutet av den här texten, satt i ett tankeväckande sammanhang. Den inte tillräckligt hyllade kulturskribenten P O Ågren jobbar alltid så. Att texten är några år gammal spelar ingen roll alls.

2 svar på “Jättar

  1. Det är Mats Wilander som är störst – kolla in när Jim Kerr i Simple Minds namecheckar honom och hans elegant hårda stil (eller är det motståndarens tuffa backhands?) i ”Love Song”. Fyra gånger på raken ropar Jim omisskännligt ”Hard, Wilander!” Och det här var till och med ett år *innan* Mats’ internationella genombrott, tala om att ha järnkoll på tennis…. 😉

    Nej, allvarligt talat. J-O är en hjälte men att han är så stor i Kina beror självklart på att bordtennis som sport är stort där, dessutom har han spelat på toppnivå mot deras egna stjärnor *i* Kina – medan slalom, fotboll eller höjd- och längdhopp nog inte är lika stora. Tennis är förstås på frammarsch idag, men på 70-80-talen var det inte speciellt många kineser som följde Wimbledon eller ens lirade själva hemma vid garageporten eller i parken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *