Jo, jag tjatar

Kamrater, jag vill hemskt gärna att ni sajnar upp för mitt månatliga nyhetsbrev. Jag tror på en framtid där vi alla äger våra egna kanaler, och blir mindre beroende av sociala medier, särskilt ett, för att nå ut med det vi vill säga.

Det är därför jag under flera år har byggt ”Question of the Month”, som ett sätt för mig själv att regelbundet skriva något litet på engelska, som ett sätt att hålla kontakten med vänner och läsare utanför Sverige, som ett sätt att få utlopp för de tankar om digital samhällskunskap och digital humaniora som jag brottas med dagligen. Det är en högkvalitativ grupp prenumeranter jag har – jag får många mejlsvar. I statistiken ser jag att de flesta som väljer att vara prenumeranter också väljer att läsa det korta jag har att säga, och inte sällan replikera med smarta frågor och strålande invändningar. Jag lär mig saker varenda gång.

Så, om du inte redan är prenumerant – klicka här och använd det superenkla formuläret. Utskick kommer den förste i varje månad. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *