Ka-ching

En kul grej hände mig häromdagen: Jag fick Nordiska rådets journaliststipendium på 16 000 kronor! Min ansökan handlar om upphovsrättsfrågor i ett nordiskt perspektiv, kan man mycket förenklat säga, och pengarna ska finansiera en resa till Oslo och en till Helsingfors. (De nittio spänn som tåget till Köpenhamn kostar tänkte jag stå för själv.) Idéer om platser att besöka och personer att träffa emottages gärna! Piratnästen som storindustriella palats, allt är av intresse.

Om det ska bli enbart studier eller konkret journalistik av det här, det vet jag inte än. Jag får fundera lite medan jag rullar mig i denna statliga subvention av min verksamhet.

0 svar på “Ka-ching

  1. Ja, jag för min del har inte drabbats alltför hårt än om man säger…

    Den som vill ha ett ex av någon av mina böcker kan klicka på ”BÖCKER” ovan till vänster, jag skickar de sista exemplaren mot portokostnaden… DET är billigt.

  2. För att det ju skulle bli jäkligt hårt och obekvämt. Joakim von Anka är den enda som behärskar dyktekniken utan att slå sig, det finns till och med en serie om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *