Klickvärt

Den som har sådana böjelser kan läsa min motorsågning av en dålig bok.

Och den som har sådana böjelser kan se tv-begåvningen Anders Fagerström i poncho. Anders får mig att vilja börja dricka.

Sedan noterar jag att Lena K Samuelsson har utsetts till Årets branschpersonlighet. All kredd till henne och till Svenska Dagbladet, det är en jättebra tidning, och som utgivare har hon säkert avgörande betydelse för det. Men… årets branschpersonlighet…? Är det verkligen rätt benämning på landets hemligaste chefredaktör, som aldrig kommenterar publicistiska beslut, som aldrig deltar i debatter, som inte förekommer i sociala medier i någon större utsträckning? Hon är kanske Årets tidningsledare eller Årets chef eller Årets medieutvecklare eller vad ni vill, men ska man bli Årets branschpersonlighet måste man väl ändå ha en personlighet som är känd utanför den egna desken…?

0 svar på “Klickvärt

  1. Motorsågningen: Okej, det är lätt att såga och att göra det på ett kul sätt, men ”Textuella skräckscener utspelar sig medan prosan dör under fruktansvärda plågor framför våra ögon”, HAHAHAAA!

    Anders Fagerström: Aldrig sett förr. Programledarna där jag bor heter Mirko och Mila och så. Anders är underbart konstig. Jag vill också ha en tant som grillar argentinskt medan jag läppjar goda drycker och pratar med maten i munnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *