Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Klickvärt

Den som har sådana böjelser kan läsa min motorsågning av en dålig bok.

Och den som har sådana böjelser kan se tv-begåvningen Anders Fagerström i poncho. Anders får mig att vilja börja dricka.

Sedan noterar jag att Lena K Samuelsson har utsetts till Årets branschpersonlighet. All kredd till henne och till Svenska Dagbladet, det är en jättebra tidning, och som utgivare har hon säkert avgörande betydelse för det. Men… årets branschpersonlighet…? Är det verkligen rätt benämning på landets hemligaste chefredaktör, som aldrig kommenterar publicistiska beslut, som aldrig deltar i debatter, som inte förekommer i sociala medier i någon större utsträckning? Hon är kanske Årets tidningsledare eller Årets chef eller Årets medieutvecklare eller vad ni vill, men ska man bli Årets branschpersonlighet måste man väl ändå ha en personlighet som är känd utanför den egna desken…?

3 Kommentarer

 1. Marie Breskic den 31 maj, 2011 kl 10:51

  Motorsågningen: Okej, det är lätt att såga och att göra det på ett kul sätt, men ”Textuella skräckscener utspelar sig medan prosan dör under fruktansvärda plågor framför våra ögon”, HAHAHAAA!

  Anders Fagerström: Aldrig sett förr. Programledarna där jag bor heter Mirko och Mila och så. Anders är underbart konstig. Jag vill också ha en tant som grillar argentinskt medan jag läppjar goda drycker och pratar med maten i munnen. 2. Andreas Ekström den 31 maj, 2011 kl 01:08

  Som sagt: han får mig att vilja börja dricka. 3. Monigge den 31 maj, 2011 kl 09:11

  Anders får mig att t o m vilja äta russin, inte bara dricka. Det du.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.