Lite inbäddning, minsann!

Jag har ju tidigare här och där tjatat om komikern Louis CK:s briljans. Här finns nu ett tillfälle att höra honom tala om vad som egentligen hände efter det där fantastiska klippet hos Conan O’Brien.

Och, vänner, ni som tidigare har blivit arga för att jag i min självpåtagna roll som upphovsrättens försvarare ibland har ridit med… eh… falsk häst eller vad det heter då jag har publicerat YouTube-klipp: Lugna er nu. Den här intervjun är upplagd på YouTube av Time Magazine, som gjorde intervjun. De tror själva på att skicka ut sitt material så här, och då hjälper jag dem gärna. Jag säger er: Det är en bra tidning. Bidra gärna på något sätt till deras journalistiska möjligheter, allra helst genom att köpa tidningen.

0 svar på “Lite inbäddning, minsann!

  1. Njae, jag ska köpa godis och sprit och en skitstor hårddisk för mina pengar. Men man kanske kan låna Time på TPB?

  2. Att vara rolig här är ju att kasta pärlor i glashus. Undantaget signaturen Gustav då, han begriper minsann att skratta när han ska.

  3. Om det nu är rättighetsinnehavarna som lagt ut det (jag har inte tittat efter själv men tror på ditt ord) så är ju allt frid och fröjd! Däremot får du kritik när du som upphovsrättsförespråkare med dina länkar hjälper till att sprida piratkopierat material Det är skillnaden mellan vad du säger och vad du gör som retar upp dina läsare.

  4. Nåja, retar upp vet jag inte, det är väl mest du och en eller två personer till som har velat resonera om det… Och så uppretade har ni inte verkat heller! 🙂

  5. Jag skulle inte bli förvånad om det är fler som reagerat men som av olika anledningar inte skrivit något. För min egen del var det något jag tänkt på en längre tid innan jag kommenterade det (och det var helt oberoende av den andra personen vars inlägg jag inte hade noterat då det kommit efter att jag läst inlägget med fotbollsmålet). Du har rätt i att, i varje fall jag, inte är speciellt uppretad. Bara tillräckligt mycket för att skriva en kommentar 🙂

    Kanske blir du förvånad nu när du läser följande: Jag är också för någon form av upphovsrätt, dock inte så som den ser ut idag. Hur den borde se ut istället vet jag inte än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *