Litteratur är som Gud, ska helst finnas överallt

Här finns en tjänst för den som vill läsa litteratur på arbetstid och ändå se ut som om han eller hon är hard at work. Nån sorts pliktkänsla i mig säger att jag borde ogilla hela grejen, men… jag tycker att den är fantastisk. När PowerPoint och god litteratur möts får jag något slags hopp om mänskligheten.

***

Jag är redan helt less på OS, men så råkade jag slösurfa in på ett bildspel av fotografen Robert Henriksson, som för SvD har följt simmaren Stefan Nystrand. Det är en fantastisk samling bilder, och just det faktum att det känns som om alla koncept redan är uttänkta vad det gäller att fotografera simmare gör bragden där mot slutet av bildspelet än större. Titta på det, kolla den sista bilden i hela showen, den med bubblorna. Den är faktiskt helt enorm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *