Mediadag i Malmö

Det var mediadag i Malmö i torsdags. Jag var programledare. Massor av branschfolk på ett utsålt Palladium – teatern där Carola vann Melodifestivalen 1983 med ”Främling”. I källaren finns en loge döpt efter henne. Den la jag rabarber på. Jag var nämligen så vansinnigt trött att jag visste att jag verkligen skulle behöva sova. Inte bara ligga ner och vila lite.

Lisa packade då ner en ny snajdig och helt osannolikt bra luftmadrass hon har skaffat, och en kudde och en filt och en t-shirt att sova i. Och i ett omysigt hörn direkt på klinkergolvet sov jag som en stock hela lunchen. Jag ställde ett exemplar av ”Främling” där på bordet också, och markerade att den ”tillhör Carola-logen”. Hoppas den får stå kvar.

Eftersom jag var så sliten var jag osäker på hur bra det skulle kunna bli, men jag fick nyss följande mejl från den ansvarige, Jocke Örnelid, och… ja, klinker, Carola och en middagslur är tydligen den rätta medicinen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *