Min egen metod

Hösten kommer, utöver jobb som vanligt, att innehålla ett litet utbildningsprogram som jag tänkte unna mig. Min egen metod: jag har valt tjugo personer som jag tänker fråga om jag får bjuda på lunch, helt enkelt för att förstå mer om vad som händer i deras respektive branscher och hur världen ser ut från deras perspektiv just nu. Bankperson, forskarperson, politikperson, kulturperson, teknikperson…

Och så ska jag ta en sånglektion. I morgon. För att se om jag kan använda rösten mer resurseffektivt när jag pratar. Kan det dessutom ge lite mer stadga när jag sjunger med bandet är det ju bara bonus. Så vi börjar med en lektion, så att pedagogen får lyssna, och så får vi se vad det ger sedan. Kan bli kul det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *