Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Ni tjejer snackar om att föda barn

Ni tycker jag har varit lite rapsodisk här i bloggandet? Det har att göra med olikfärgade och intressanta slemtyper som under två veckors tid har tagit sig vägen från helvetet via min näsa. Så jag har jobbat en del, men faktiskt varit sjuk på riktigt några dagar också. (Kollat på tv-shop-sjuk. Då fattar ni. Jag blir jävligt ynklig när jag mår kasst, ska ni ha klart för er.)

Och ännu mer rapsodiskt blir det, för nu ska jag vara ledig några dagar…

1 Kommentar

  1. Nattens bibliotek den 13 februari, 2009 kl 08:28


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.