Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Ny blogg

Från och med nu och fram till valet i USA gör jag gemensam sak med några medarbetare och samlar allt du behöver om presidentvalet på en plats. (Detta nu då som komplement till den blogg du läser i detta nu, till Sydsvenskans kulturblogg, min aldrig uppdaterade mobilblogg och till Hemliga pappan, där det fortfarande dyker upp kommentarer på gamla inlägg. Obsessed much?)

***

I går räknade jag antalet bloggar jag följer i min RRS-läsare. Åttiosju stycken var de. Det går ju inte. Jag städade, men fick bara bort åtta.

***

Vägen till mitt helvete är stenlagd med andras goda föresatser. Du behöver inget mer skäl än denna enda formulering för att bokmärka eller RSS-importera Jonas Thentes blogg.

2 Kommentarer

  1. JM den 3 oktober, 2008 kl 04:59

    Då jag upptäcker en till bra blogg tänker jag ”åh nej – mer jag vill läsa.”

    Jag minns ännu den sorgens dag då jag insåg att jag aldrig skulle kunna läsa alla böcker som givits ut.  2. Andreas Ekström den 3 oktober, 2008 kl 05:02

    Jag vet, jag upplever ett slags känsla av drunkning, nästan varje vecka. Särskilt när jag ser högarna med böcker som inkommer till oss här på tidningen. Varje dag, året runt!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.