Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Ny och skarp

Med anledning av nedanstående inlägg kan jag nu meddela att bildchef Lars Dareberg – vars blogg du inte bör missa – har knäppt en ny bylinebild… Tills vidare syns dock den gamla i anslutning till exempelvis min tv-krönika. (Jag debuterar just i dag som tv-krönikör, torsdagar är mina dagar från och med nu.)

2 Kommentarer

  1. JennyG den 12 mars, 2009 kl 05:51

    Nä, att inte veta vem som skrev Canterbury Tales räknas väl inte som prestation, utan snarare icke-prestation 😉

    Fast det är förstås preskriberat nu, så här 14 år senare?  2. Andreas Ekström den 12 mars, 2009 kl 07:24

    Ja, möjligen. Sen var det en geografifråga i finalen. Den kunde jag inte heller.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.