0 svar på “Och jag får med Mctuellt, eller hur de nu stavar

  1. Apropå Jonathan K:s sportkrönikor, den bästa replik från en lågprestigesport jag har hört var han som bloggade efter en långdragen speedwaytävling ”Aj, det gör ont, det gör ont i mumindalen” 😀 Det citerades nu inte i någon sportdrapa…

  2. Påminner mig om den porrigaste barnprogramtitel jag någonsin sett i en TV-tablå. ”Morgonbolibompa i Mumindalen”. Zappa över till det, den som vågar.

  3. Nä, alltså… SVT Text är ju tvärtom Sveriges mest bedrägliga medium. De rapporterar inte alls ”neutralt”, som Andreas hävdar. Det extremt korta formatet innebär att de anonyma skribenterna måste sålla rejält, vilket utnyttjas för att skruva nyheterna i en vänsterpolitisk, ofta anti-amerikansk riktning. SVT Text är alltsomoftast en stilstudie i vinklad journalistik (om nu ”journalistik” är rätt term i sammanhanget).

  4. B: Vad ska man då säga om ”Pengar24”, som kvällstidningarna ofta länkar till? Den mest korkade nyhetssajten i landet; här körs det fram uppslag av typen ”De tio mest förrädiska misstagen i ditt cv” (’Jag fick hedersomnämande av AA’ eller att översvämma sin resumé med gamla 5p-snuttkurser: vem över 20 har någonsin gjort den sortens grodor i ett seriöst menat cv?), ”Förför inte chefens fru!” eller artiklar som uppenbart är rewritade från en amerikansk förlaga och till 90% irrelevanta hos oss). Men klickade blir de, givetvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *