Om du har skickat ett stort brev till mig…

…så ge dig till känna. Posten uppvisar just nu en helt strålande oförmåga att hitta brevet. Jag har fått en avi, så det finns en försändelse. Det är bara oklart var.

Försändelsen anlände för övrigt på min födelsedag. Så om det finns någon vän där ute som har skickat mig något för att fira mig så… ja, nu finns en förklaring till varför jag inte har tackat.

***

UPPDATERING: En försenad bucklig försändelse levererades i dag på eftermiddagen. Det tycks som om det var den.

0 svar på “Om du har skickat ett stort brev till mig…

  1. Hamnar inte all post som försvinner på något av de Företagscenter som ligger lite gömda här och var, exempelvis uppe på Gunnesbo?

  2. Jobbar hemifrån och är normalt sett hemma ”på lunchen”. Igår fick jag en avi för att hämta paket efter 16.00. Paketet var efterlängtat så jag cyklade genast till utlämningsstället där paketet skulle finnas efter 16.00. MEN där fanns det inte. Det fanns i Malmö.

    Nästa dag kan jag hämta det i Bjärred där jag bor.

    Paketbilen kör alltså till Malmö med alla paket som de inte kunnat dela ut personligen. Nästa dag kör de tillbaka till Bjärred och lämnar in dessa paket på paketutlämningsstället … VARFÖR inte köra direkt till utlämningstället och lämna alla paket SAMMA DAG som de inte kunde lämna ut dessa paket? Då hade åtminstone en sak stämt på avin – att paketet gick att hämta efter 16.00 igår.

    Att de klistrat på en lapp där det står att paketet skall hämtas ut på Hemköp i Lomma gör ju inte direkt saken bättre. Där fick alla vi i Bjärred hämta våra paket fram till den sista oktober (i år). Paketet jag skriver om körde de runt med igår, den 8 november. Trött blir man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *