Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Över bron

Den danska motsvarigheten till tidningen Journalisten, nämligen tidningen Journalisten, uppmärksammar Sydsvenskans distribution via The Pirate Bay.

4 Kommentarer

 1. Marcus Almgren den 9 februari, 2009 kl 04:59

  Kul.

  Men vafan, ”I Danmark har alle internetudbydere lukket for adgangen til thepiratebay.org efter en kendelse fra Østre Landsret i november måned sidste år.”

  Har jag bott på månen det sista halvåret? Det här var helt okänt för mig: I landet där man som svårt plågad av smärtor kan få cannabis utskrivet, i landet där det tillhör nationalidentiteten att sänka ett par Hof och en Gammeldansk innan man bränner ner till jobbet på fiskebåten, i landet där Ekstrabladet är en seriös mediaaktör särskilt då dagens brud har schyssta fun bags — där är TPB censurerat?

  I kulisserna står penningstarka män och nästan kissar ner sig av skratt. 2. Andreas Ekström den 9 februari, 2009 kl 05:03

  Ja, dansk frihet är som all frihet mycket relativ… 3. Christian Engström (pp) den 9 februari, 2009 kl 06:32

  Jag tycker det var ett jättebra initiativ av Sydsvenskan att lägga ut en beta av artiklarna på The Pirate Bay, och det är kul att danskarna uppmärksammar det.

  Men var glad över att du själv inte bor i Danmark, får då hade ditt det här blogginlägget varit olagligt, såvitt jag förstår det.

  I Danmark har tidningarna fått snilleblixten att förbjuda länkning direkt till tidningsartiklar. Vill man länka får man länka till förstasidan.

  Läs mer till exempel här: http://vassaeggen.se/2008/11/danska_dagstidningar_foerbjude.html 4. Andreas Ekström den 9 februari, 2009 kl 07:52

  Jag har hört talas om det där. Det är så tvärdumt att man inte ens vet var man ska börja…Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.