Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

På Expressen 4

Har jag sagt tydligt nog hur mycket jag gillade det? Expressen-tiden var otroligt bra för mig på många sätt. Jag har bra kompisar och bra läxor med mig från den tiden, och min blick på löpsedlarna har blivit mer kärleksfull och mindre fördömande.

Men, givetvis: allt var inte bra på Expressen. Året 1997 var inte helt lyckat för firman, upplagan vacklade och identiteten var osäker. Det var där jag hörde en avdelningschef på fullaste allvar förklara upplagenedgången så här:

– Ja det är inte den här avdelningens fel i alla fall. Vi har aldrig varit bättre. Det är dom jävla idioterna på alla andra avdelningar.

Jag började skratta bara för att förstå att han inte skojade.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.