På telefon

Man glömmer vad telefonsamtal faktiskt kan göra som inte e-post kan. Jag hade just ett tiominuterssamtal med en nyckelperson i Kalifornien som verkligen fick mig att känna tillförsikt inför mitt besök där inom kort. Bra personkemi. Han var lätt att prata med, gav tydliga svar. Rena reporterdrömmen.

Mycket samtal den här veckan, har ätit lunch med en docent i praktisk filosofi, fikat med en viktig svensk källa och hållit en föreläsning på Södertörns högskola som åtminstone till del handlade om Google, men kanske ännu mer om den digitala revolutionen i stort. I morgon besöker jag Googles nya huvudkontor i Sverige, och tar sedan en fika med ännu en källa. Sedan ska fotograf Sofia Runarsdotter ta en porträttbild åt förlaget, som väl förmodligen ska användas på bokens innerflik också. Och sedan dundrar jag hem. (Med det här tempot förstår ni varför jag tackade nej till att vara med i ”Debatt” i SVT i morgon kväll, det var tydligen något på föräldratemat. Bara inte läge just nu.)

0 svar på “På telefon

  1. SYND! Annars hade du kunnat trycka till Katrin Zytomierska som ska vara med. Du vet, kvinnan bakom orden ”Min inställning till sjukdomar, utbrändhet, missfall etc håller jag fast vid. Jag är övertygad om att vissa inte drabbas på grund av sin nonchalnta inställning. Det är ofta så”

  2. Jag orkar inte riktigt med det programformatet heller, för att vara ärlig. Jag har varit med en gång, och man sitter där på läktaren och ropar. Det är lite uppförsbacke känns det som, på vägen fram till det riktigt substantiella innehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *