Paus i pausen

I den här artikeln på Aftonbladets sportsidor hittar jag totalt nio fel och tveksamheter, språkliga eller översättningsrelaterade. Hur många hittar ni?

(Jag vet att jag egentligen har bloggsemster, men genuint kassa journalistiska insatser provocerar mig verkligen. Så don’t get me started on den där andra mer lanserade killen på samma tidning som nu bara är snäppet efter en blåmålad dokusåpadeltagare i tragikligan.)

***

…och min ambition att ständigt hålla på och ändra i min bloggroll har det ju blivit skit och ingenting med. Men i dag la jag i alla fall dit Annika Norlin, som jag vid två tillfällen intervjuat och imponerats mycket av. En skitsmart och varm och vänlig person som dessutom skriver lysande musik och briljanta texter, inte bara till sina sånger, utan till sin blogg också. Läs, lyssna och rösta på henne i presidentvalet.