Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Pianolärare sökes

Pianolärare, gärna musikstudent, sökes till nioårig tjej i Lund. Lektion varje vecka hemma hos oss i centrala stan, tisdagar klockan 19. Eleven själv säger: ”Det ska vara en tjej, och hon ska vara asgrym på att spela.”

Det vi föräldrar säger är: ”Det ska vara någon som inte vill undervisa i notspel, utan som vill undervisa med ackordspel som bas och öronen som viktigaste inlärningsredskap, och som är beredd att testa detta under ett läsår, fram till juni nästa år”.

Jag spelar egentligen tillräckligt bra för att kunna undervisa ett barn några inledande år, men känner att jag hellre vill skapa regelbundenhet och nyupptäckarlust med hjälp av en annan lärare. Sprid till personer ni tror kan vara intresserade!

1 Kommentar

 1. Susanna Blomstrand den 17 augusti, 2014 kl 12:17

  Hej!
  Jag heter Susanna är 24 år och har en musikerexamen från Malmö Musikhögskola, jag har spelat piano sen jag var 5 och läser just nu vidare till pianolärare. Jag vill jättegärna ta mig an detta uppdrag. Nästa vecka är jag internetlös iom att jag seglar, men det går jättebra att sms.a på 0735260970 Jag bor på Gunnesbo och har mina elever hemma oftast, det kan ge det en extra ”seriositetskänsla” att komma hem till någon annan, men jag kan mycket väl komma till er också.

  Hoppas vi hörs!
  Allt gott
  Susanna BlomstrandLämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.