Pianolärare sökes

Pianolärare, gärna musikstudent, sökes till nioårig tjej i Lund. Lektion varje vecka hemma hos oss i centrala stan, tisdagar klockan 19. Eleven själv säger: ”Det ska vara en tjej, och hon ska vara asgrym på att spela.”

Det vi föräldrar säger är: ”Det ska vara någon som inte vill undervisa i notspel, utan som vill undervisa med ackordspel som bas och öronen som viktigaste inlärningsredskap, och som är beredd att testa detta under ett läsår, fram till juni nästa år”.

Jag spelar egentligen tillräckligt bra för att kunna undervisa ett barn några inledande år, men känner att jag hellre vill skapa regelbundenhet och nyupptäckarlust med hjälp av en annan lärare. Sprid till personer ni tror kan vara intresserade!

Ett svar på “Pianolärare sökes

  1. Hej!
    Jag heter Susanna är 24 år och har en musikerexamen från Malmö Musikhögskola, jag har spelat piano sen jag var 5 och läser just nu vidare till pianolärare. Jag vill jättegärna ta mig an detta uppdrag. Nästa vecka är jag internetlös iom att jag seglar, men det går jättebra att sms.a på 0735260970 Jag bor på Gunnesbo och har mina elever hemma oftast, det kan ge det en extra ”seriositetskänsla” att komma hem till någon annan, men jag kan mycket väl komma till er också.

    Hoppas vi hörs!
    Allt gott
    Susanna Blomstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *