Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Prylar man inte visste att…

…man verkligen behöver! Här är väckarklockan som automatiskt gör en överföring till en organisation du ogillar varje gång du trycker på snooze!
Och så har man ett intressant beslut att fatta också – vilken organisation tycker man verkligen sämst om? Om jag kunde få en uppdelad utbetalning till AFA, Sverigedemokraterna och Ja till livet skulle jag garanterat aldrig mer snooza i hela mitt liv. Jag återkommer om jag lyckas fatta ett definitivt beslut.

***

Ni missade väl förresten inte ännu en indikator på att sverigedemokrater helt enkelt oftast är dummare än andra? Man får ju anta att de skickade fram sitt bästa namn, menar jag! Stor humor, detta.