Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Reklam är inte yttrandefrihet

Helgens krönika handlar om detta enkla faktum. Och ämnet kom till mig som en s k stekt sparv.

2 Kommentarer

 1. Tore Mårtensson den 24 november, 2014 kl 10:22

  Hej Anderas,
  Jag läser alltid dina krönikor i SDS på söndagarna med spänning, vad skall han reta mig med idag… Jodå du lyckas ibland med detta och ibland så håller jag helt med dig också… Men ärligt Andreas, du kan väl inte hålla med Mats Olsson, jag menar en man som bara vill ha makt och mera makt med våra pengar som grund. Nu gör hans ungdomar reklam för sig på alla elskåp och lyktstolpar i hela staden, så den mannen borde ju städa staden gratis innan han kommer med dumma förslag. Om jag vore en entreprenör och skulle få ut en pryl på marknaden, hur skall detta gå till utan reklam.

  Tore Mårtensson 2. Andreas Ekström den 24 november, 2014 kl 10:39

  Hej! Jag tror inte att Olsson vill att reklamen helt ska bort, det är jag till och med säker på, men han vill ju att det ska finnas en genomtänkt och demokratiskt förankrad policy för hur reklamen ska exponeras på stan. Och det tycker jag låter vettigt.

  Sedan avskyr jag det där ständiga klottrandet och klistrandet av affischer och budskap på hus och andra ställen, som ungvänstern verkar vara huvudsaklig avsändare av. Men samtidigt kan kanske inte Olsson hållas personligen ansvarig för vad de gör heller.

  Ska bli spännande att se om motionen får bifall i kommunfullmäktige!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.