Rivstart av lika delar produktionslust och ångest

Det har varit en på alla sätt intensiv vecka. Första efter semestern. Galet mycket jobb, och det är självmedicinering förstås: Jag gör väl tillräckligt för min tidning även om jag är på resande fot mycket? Jag finns väl till så länge jag levererar mina texter?

Ni anar inte hur mycket kraft som ibland går åt för att noja över sånt där bland journalister. Yrket är så på en gång extremt mätbart – resultatet går att klippa ut och klistra in – och så otroligt svårmätbart eftersom resultaten i sig själva inte alltid speglar vilka ansträngningar, missräkningar och svårigheter som har blandat sig i den där drömmen om det perfekta jobbet under resans gång.

Anyway. Utöver en del intervjuer, som publiceras senare, har jag skrivit några småsaker som till exempel den här spaningen om hur den digitala revolutionen kanske påverkar dödsannonser och en reaktion på den lätt bisarra sågningen av Steve Sem-Sandberg i Financial Times.

Nu ska jag på bondbröllop. The real deal. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *