Ropen skalla

Nu äntligen, efter en sån där irriterande långsam småfixprocess som ibland tar en miljon år i stället för tio minuter eftersom den inte är maxprioriterad för någon och inte en själv heller, ni vet, en sån småfixprocess – så finns nu i alla fall Sydsvenskans nya kulturblogg som fått namnet Skallarnas sammansvärjning på banan.

Det är samma kulturblogg som förut, med den skillnaden att det är Patrik Svensson och jag som skriver på den för hela slanten. Vi lovar en lite mer sammanhållen… sammanhållning. Inlägg varje dag, till exempel, bara en sån sak. Kom och se, och kom och kommentera, framför allt! Vi är inget utan er (utom två rakade killar som tyckte att det var lite pinigt att fotograferas så tätt ihop i en kall fotostudio. ”Tänk systrarna Plosjö”, sa jag när vi lutade pannorna mot varandra. P Svensson höll då på att garva läppen av sig.)

***

Detta är, för övrigt, att ta populärkultur på allvar.

***

Har ni sett ”Burn after reading” än? Det är prioriterat, säger jag ju!

0 svar på “Ropen skalla

  1. Vi kände väl att det där stora formatet med sju-åtta skribenter blev för ofokuserat och kanske dessutom inte tillräckligt välskött på senare tid. Flera av skribenterna kände sig för tillfället klara med formatet, någon av dem kommer igen i annan bloggform snart. Etc etc. En samlad bedömning, om man ska sammanfatta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *