Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Senaste spalten…

…i tidningen Journalisten handlar om ETC:s mycket välkomna satsning på att göra en daglig nyhetstidning. Och om varför jag har så himla svårt att tro att det kan funka.

2 Kommentarer

  1. indy (utan hatt) den 25 januari, 2013 kl 01:38

    jag beundrar ehrenberg (hans bok ”socialismen, min vän” betydde mycket för mig när den kom ut) men har alltid haft fruktansvärt svårt att läsa hans tidskrifter – mycket på grund av de anledningar som du (mycket klokt!) listar i artikeln.

    parallell: jag är vän av åsiktsmångfald och nappade nyligen när jag fick erbjudande om en snudd på gratis prenumeration av ”fria tidningen” (ångrade mig dock snudd på ögonblickligen pga att ett av argumenten till varför man skulle bli prenumerant var för att tidningen skulle beviljas presstöd – vilket jag tyckte lät korkat på flera olika plan). hursomhelst började tidningen trilla in och jag blev matt över hur inkonsekvent det var. sidan 1 ropade om hur samhället drogs isär medan sidan 2 applåderade privata initiativ i förskola (i och för sig genusgodkänt). sidan 3 ville ha västlig militär intervention i syrien medan sidan 4 inte ville ha västlig militär intervention i irak/afghanistan/pakistan.

    jag fortsätter att läsa min meningsmotståndare med kritiska ögon hellre än att behöva stå ut med mina meningsfränder.  2. Andreas Ekström den 25 januari, 2013 kl 08:05

    Haha, den slutmeningen förtjänar spridning!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.