Sergey och jag

I helgen som gick var vi hos mamma och pappa i Fjärås, och jag satt några timmar på förmiddagen och gick igenom texter. Jag satte mig vid skrivbordet i mammas arbetsrum, det som brukade vara mitt rum. Skrivbordet står på samma plats fortfarande, vid fönstret, och jag insåg där jag satt att det var precis där som jag för första gången startade en egen dator. En Commodore 64, precis som Sergey Brin hade.

Likheterna oss emellan kan upphöra där.

Mamma och pappa betalade 3 000 kronor för den, år 1987, det minns jag. Man kan nog påstå att datorer var väldigt mycket dyrare förr.

0 svar på “Sergey och jag

  1. Komiskt nog väntar jag idag längre tid på att starta upp Visual Studio än vad jag väntade på att grejer skulle starta på 64:an.

  2. Jag var sååå nära att börja klanka på din särskrivning Marcus, men så insåg jag att det inte var en särskrivning utan ett språkbyte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *