Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Sista rycket

Jag gick på tjänstledighet/pappaledighet sista september, men hade under veckorna som föregick Bokmässan ett riktigt bra jobbflyt. Men nu är lagret tömt: i dag publiceras den sista texten av dem jag skrev i september, en lite längre kulturartikel om Google Translate och översättarseminariet på Södertörns högskola.

Under resten av året, och sannolikt tills vidare även under våren, kommer jag att fortsätta med min korta lördagsspaning om internetfrågor. I övrigt ska jag försöka läsa snarare än skriva, vi får väl se hur det går med det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.