Still searching…

…for legendary Commodore 64 programmer Stephen Landrum. Help, world, help!

0 svar på “Still searching…

 1. Vad vill du Landrum? Och är det allmänt vedertaget att Skate Or Die är hans fetaste CV-punkt?

 2. Jag vill betala Landrum de pengar jag är skyldig honom efter att ha piratkopierat hans spel på åttiotalet. Jag tycker nog att Summer Games är det mest epokgörande.

 3. Fint! Men jag lyckas inte heller bra i sökandet. Det bästa hittills är en 10 år gammal epostadress:
  slandrum[på]pacbell.net

 4. Den adressen studsar tyvärr. White Pages ger några träffar i Kalifornien, där jag gissar att han finns, men bara ett av numren är fortfarande i bruk. Och där finns en anonym telefonsvarare.

 5. Men, vad är det du försöker göra här? Du har kommit fram till att okunskap och masspiratpsykos är en förklaring men inte en ursäkt och ska nu korrigera dina gamla synder? Och detta ska du göra genom att skänka några slantar till Landrum?

  Jag tycker du borde acceptera dina felsteg iställer för att tjugo år senare försöka köpa dig fri.

  Varför just Landrum, till exempel? Borde du inte skänka pengarna till Electronic Arts istället — det är väl de som egentligen borde tagit emot dina pengar? Och EA, de har ju trots allt klarat sig jävligt bra och drar in stort, år efter år, på sina franchisar. Hur många kassetter eller disketter hade du; hur många hundra spel piratkopierade du och dina kompisar? Jag hade massor!

  Nej, gå vidare i livet och supporta dina favoritprogrammerare när tillfället ges. Du använder väl inte bara Apple och Quark-programvara? WordPress, har du skänkt dem en slant? Polldaddy, Twitter, inte vet jag. Vill du ha andra? Paint.net, Filezilla och BlogEngine.net är några jag själv stödjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *