Sveriges mest utskällde

Vem är Sveriges under 2012 mest utskällda kulturarbetare? Jag har träffat honom för att höra hur han ser på den storm han orsakade, så här efteråt. Han ångrar inget – men säger samtidigt att han aldrig kommer att komma över vad som hände.

Read all about it.

0 svar på “Sveriges mest utskällde

  1. Problemet med den typ av vänster som denne man företräder är att folk inte känner igen sig i deras berättelse om Sverige. Herregud, vi har ju röstat fram Alliansen i två val i rad. Folk gillar det. Fler människor än någonsin sedan 1986 är ”mycket nöjda” med sitt liv (källa: Svenska trender 1986–2011, SOM-institutet). Men det kan denne man omöjligt förstå, för han tillhör den yttersta vänstern. Berättelsen om Sverige måste skrivas av någon som tänker som Anders Borg, annars blir det obegriplig för det stora flertalet utanför Södermalm.

  2. I och för sig är väl Behrang Miri den som kan göra anspråk på just den titeln i år, men han är ju inte ett proffs eller ens regelbundet publicerad i samma mening som DJ. Och dessutom är han nu oanträffbar, kan man tänka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *