Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

This just in

Jag jobbar på årets redaktion! Känns konstigt att presentera det som en nyhet, jag har vetat det sedan 1 januari… Sydsvenskan vann i kväll också pris som årets dagstidning. Fantastiskt! (Jag räknar med att DN görs om till en edition av Sydsvenskan senast vid nästa månadsskifte.)

2 Kommentarer

  1. John den 2 oktober, 2009 kl 10:03

    Det känns väldigt befogat också! Tack!  2. Andreas Ekström den 2 oktober, 2009 kl 10:14

    Ja, jag försöker vara sparsam med att blogga ”inifrån” Sydsvenskan, det är inte riktigt det jag ska göra här, men jag kan väl säga så mycket som att det finns en unik energi här just nu. Men mycket måste bli bättre i alla svenska medieföretag för att framtiden ska bli lika ljus…Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.