Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Tisdag

Under min semester publicerades det här reportaget om hur Twitter blir ett redskap för offentliga personer att ändra bilden av sig själva. Lite trevligt kanske. Vidare ett porträtt av Mark Zuckerberg i en genre som jag verkligen gillar: ”man in the news” liksom, en inte enbart artig text om en aktuell persons liv. Skulle gärna göra fler sådana.

Så har vi en intervju med Fredrik Önnevall, som matprogramdebuterade i veckan, samt en kollegas referat från Q-day, där jag var en av talarna, men där jag inte hade en minut över att lyssna varken före eller efter, vilket verkligen var synd med tanke på programmet. (Enormt professionellt i arrangemanget var det också; konferencier var tv-personligheten Elisif Elvinsdotter, och den där tv-kunskapen gör ofta tv-journalister till skickliga moderatorer och programledare.)

***

Även denna gång är det extremt intressant att se svensk kultur och politik skildrad utifrån.

***

I dag: Luleå då! Jag vet inte om jag har några bloggläsare i Norrbotten, men i så fall: Varmt välkomna! All information om tid och plats finns här.

5 Kommentarer

 1. Béatrice Karjalainen den 16 november, 2010 kl 06:15

  Men skrutt, hade ju varit kul att gå och lyssna på. Men nu sitter jag istället på sonens karateträning här hemma i Boden. 2. Andreas Ekström den 16 november, 2010 kl 06:36

  Men in i bilen och ÖKA!! 🙂 3. Béatrice Karjalainen den 16 november, 2010 kl 06:49

  Tyvärr 2 ungar som inte har någon annan än mig hemma och vi skall iväg till en kompis och leverera en WP-site när karaten är slut 19:30. Hade varit jäkligt kul att komma och lyssna. 4. Andreas Ekström den 16 november, 2010 kl 06:50

  En annan gång! 5. Béatrice Karjalainen den 16 november, 2010 kl 06:59

  Då hinner jag kanske tom trolla fram lite vinägerchips 🙂Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.