Vad bara kvinnor kan

Jag skulle tro att det är ett år sedan journalisten Ulrika Lorenzi – tidigare bland annat redaktör för Bang – intervjuade mig om gravidideter. Eller kanske rättare i mitt fall: min upplevelse av min frus två graviditeter.

Saken är att jag hade glömt bort det där totalt, och att jag inte ens reagerade när jag fick ett förhandsexemplar av hennes nya bok Något bara kvinnor kan. Men så när jag började läsa (ämnet intresserar mig ju) var det något i resonemangen som kändes vagt bekant.

Så, alldeles oaktat min perifera medverkan vill jag gärna rekommendera den! Första recensionsdag är nästa vecka tror jag, men den går redan nu att skaffa via bokförlaget Atlas sajt.

***

Ljungskile eller Brommapojkarna i allsvenskan? Vem bryr sig. Men en populärkulturell godbit finns i alla fall i den här DN-artikeln efter den första kvalmatchen, där BP-tränaren Klas Bergstrand refererar till motståndarlagets målvakt Clive Burns som mr Burns.

0 svar på “Vad bara kvinnor kan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *