Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Vad vi läser

Nya ”Vad vi läser” är ute! Läs här. (Och anmäl dig senare – just nu ligger anmälningssidan nere…)

3 Kommentarer

  1. Marie den 7 maj, 2015 kl 03:16

    Hej Andreas! Jag är en gammal journalist som för några år sedan gick över till kommunikationsbranschen och känner att jag tappat den breda omvärldsbevakning jag tidigare hade. Nu är den mycket snävare kring det område jag jobbar med. Jag undrar vilka tidningar/nyhetssajter du läser regelbundet för att hålla dig uppdaterad om intressanta saker?  2. Andreas Ekström den 7 maj, 2015 kl 04:41

    Hej! Oj, det är svårt att svara på, men jag litar väldigt mycket på den fantastiska skara twittrare jag följer – den vägen hittar jag dagligen otroligt många bra länkar till sådant som intresserar mig.  3. Marie den 8 maj, 2015 kl 09:52

    Tack så mycket för svaret! Ska lägga lite mer krut på vilka jag följer på Twitter!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.