Vad vi läser

Nya ”Vad vi läser” är ute! Läs här. (Och anmäl dig senare – just nu ligger anmälningssidan nere…)

3 svar på “Vad vi läser

  1. Hej Andreas! Jag är en gammal journalist som för några år sedan gick över till kommunikationsbranschen och känner att jag tappat den breda omvärldsbevakning jag tidigare hade. Nu är den mycket snävare kring det område jag jobbar med. Jag undrar vilka tidningar/nyhetssajter du läser regelbundet för att hålla dig uppdaterad om intressanta saker?

  2. Hej! Oj, det är svårt att svara på, men jag litar väldigt mycket på den fantastiska skara twittrare jag följer – den vägen hittar jag dagligen otroligt många bra länkar till sådant som intresserar mig.

  3. Tack så mycket för svaret! Ska lägga lite mer krut på vilka jag följer på Twitter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *