Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Var sjätte vecka

I dag är det var sjätte vecka igen – dags för en krönika i Journalisten.

Jag har skrivit där i två och ett halvt år nu. Börjar jag komma till den där punkten då jag är förutsägbar? Då jag sagt mitt? Hoppas nån har vänligheten att säga det till mig i så fall – för själv tycker jag inte det. Det är något med det där formatet som gör att det blir extremt roligt att skriva där. Å andra sidan ska man sluta när man har som roligast. Det är kanske dags snart?

Är också nyfiken på om jag kommer att anses konsekvensneutral eller korrumperad med anledning av krönikans innehåll. Om det är något jag är dålig på så är det att förutse reaktioner på mina texter.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.