Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Vi tar den här en gång till

I morgon torsdag sätter jag mig i baren på Hotell Eggers vid Drottningtorget i Göteborg. Jag är där från femtiden, och har familjen med. Stannar minst till klockan nio, eftersom Bagarn har sagt att han inte kan komma tidigare än så…

Vänner, kolleger, bloggläsare – varmt välkomna att fira, några veckor för sent, ankomsten av min bok om Google! (Och sprid gärna ordet. Någon föranmälan behövs inte, men du får förstås hemskt gärna mejla.)

1 Kommentar

  1. JennyG den 5 maj, 2010 kl 03:58

    Jag har LUNGINLFAMMATION och kan inte komma :-(. Anders ringde mig just och frågade om det var helt säkert att ni var där prick fem. Jag sa att jag inte visste. Han hade något möte halv sex, men ville titta förbi före det. Läge att messa honom om det är så att ni vet att ni kommer på slaget fem!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.