Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Vilken startsida har du?

Apropå gårdagens bloggtext om startsida i webbläsaren: Ta en sekund och kommentera – vilken startsida har du?

(Själv har jag… SVT Text! Varför? För att den laddar blixtsnabbt. För att stora nyheter finns där om inte först så nästan först.)

13 Kommentarer

 1. Lillemor den 5 juni, 2010 kl 04:03

  hotmail.com på privata datorn, och det har jag haft i flera år. Jag har två hotmail-adresser som jag brukar kolla varje dag

  Google når jag hela tiden via sökfält i IE så jag ser inte vitsen med att ha det som startsida

  På jobbet har jag inget val, det är intranätet som startsida. Ställer jag in nåt annat försvinner det ändå när uppdateringar skjuts ut



 2. Malin den 5 juni, 2010 kl 07:14

  Eftersom jag lever mit nätliv i Googlesklor så är det Gmail. Förut var det Yahoo.



 3. Anna den 5 juni, 2010 kl 09:08

  jobbets…



 4. Henrik den 5 juni, 2010 kl 12:36

  Googles SSL sida. Mest för att Google laddar snabbt. Om sidan inte är igång direkt så har comhems bredband som vanligt kukat ur!



 5. Hollo Dax den 5 juni, 2010 kl 01:06

  Jag tycker inte det finns någon riktigt bra startsida som tillgodoser alla mina behov så jag har gjort en egen där jag lagt upp mina viktigaste länkar, sökruta till olika sökmotorer samt några feeds med bilder från de största nyhetssajterna via RSS. Har också länkat in en väderprognos för min hemstad.



 6. JennyG den 5 juni, 2010 kl 09:06

  Jag har Bolibompa-webben. Så att barnen enkelt kan spela själva utan att jag behöver vara med 😐



 7. Gunilla den 5 juni, 2010 kl 11:00


 8. henrikviii den 6 juni, 2010 kl 06:01

  Samma flikar med samma adresser som när jag senast hade Firefox igång. Värt att veta om Svt Text är att de inte har nattbemanning längre (om jag inte minns helt fel).



 9. Skrymta den 7 juni, 2010 kl 09:34

  Jag har Google, mest för att det är förinställt. Ändrar inte skrivbordsbakgrund heller, eller jo just det jag har faktiskt ändrat till en tråkig grå skrivbordsbakgrund. Neutralt. Anledningen till Google som startsida är att jag flyttar runt på lite olika datorer och då passar det bra. När jag öppnar webbläsaren gör jag det ofta med ett ärende, jag ska söka efter något (Google) eller ska vidare till någon annan webbplats och vill egentligen bara åt adressfältet.



 10. Anton den 7 juni, 2010 kl 12:32

  Jag har slumpad sida på Wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Special:Slumpsida

  Det är kul på så vis att man ständigt hamnar på konstiga och oväntade sidor i stil med:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Division_I_i_ishockey_1963/1964



 11. Andreas Ekström den 7 juni, 2010 kl 12:41

  Anton: Det där blir jag spontant lite sugen på faktiskt!



 12. Lisa den 11 juni, 2010 kl 09:24

  Jag har Sydsvenskans förstasida. @JennyG: Och Bolibompa på barnens dator! 🙂 Men Antons variant låter roligare, jag kanske ska omvärdera.



 13. Sandra den 24 juni, 2010 kl 10:24

  Eftersom jag kör Google Chrome har jag den (enligt mig) perfekta startsidan, Chromes default som visar tumnaglar över mina oftast besökta sidor. Laddar lika snabbt som about:blank och gör att jag snabbt kan klicka mig vidare till de ställen dit jag ”alltid” ska.



Lämna en kommentar





Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.