Vilken startsida har du?

Apropå gårdagens bloggtext om startsida i webbläsaren: Ta en sekund och kommentera – vilken startsida har du?

(Själv har jag… SVT Text! Varför? För att den laddar blixtsnabbt. För att stora nyheter finns där om inte först så nästan först.)

0 svar på “Vilken startsida har du?

 1. hotmail.com på privata datorn, och det har jag haft i flera år. Jag har två hotmail-adresser som jag brukar kolla varje dag

  Google når jag hela tiden via sökfält i IE så jag ser inte vitsen med att ha det som startsida

  På jobbet har jag inget val, det är intranätet som startsida. Ställer jag in nåt annat försvinner det ändå när uppdateringar skjuts ut

 2. Googles SSL sida. Mest för att Google laddar snabbt. Om sidan inte är igång direkt så har comhems bredband som vanligt kukat ur!

 3. Jag tycker inte det finns någon riktigt bra startsida som tillgodoser alla mina behov så jag har gjort en egen där jag lagt upp mina viktigaste länkar, sökruta till olika sökmotorer samt några feeds med bilder från de största nyhetssajterna via RSS. Har också länkat in en väderprognos för min hemstad.

 4. Jag har Bolibompa-webben. Så att barnen enkelt kan spela själva utan att jag behöver vara med 😐

 5. Samma flikar med samma adresser som när jag senast hade Firefox igång. Värt att veta om Svt Text är att de inte har nattbemanning längre (om jag inte minns helt fel).

 6. Jag har Google, mest för att det är förinställt. Ändrar inte skrivbordsbakgrund heller, eller jo just det jag har faktiskt ändrat till en tråkig grå skrivbordsbakgrund. Neutralt. Anledningen till Google som startsida är att jag flyttar runt på lite olika datorer och då passar det bra. När jag öppnar webbläsaren gör jag det ofta med ett ärende, jag ska söka efter något (Google) eller ska vidare till någon annan webbplats och vill egentligen bara åt adressfältet.

 7. Jag har Sydsvenskans förstasida. @JennyG: Och Bolibompa på barnens dator! 🙂 Men Antons variant låter roligare, jag kanske ska omvärdera.

 8. Eftersom jag kör Google Chrome har jag den (enligt mig) perfekta startsidan, Chromes default som visar tumnaglar över mina oftast besökta sidor. Laddar lika snabbt som about:blank och gör att jag snabbt kan klicka mig vidare till de ställen dit jag ”alltid” ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *