Walter 100 år i dag

Jag, min då alldeles nyfödda dotter och min farfar Walter på hösten 2007. Ett år senare var han borta; i dag skulle han ha fyllt hundra år. Titta på hans hand, jämför den med min.

0 svar på “Walter 100 år i dag

  1. Åh det är ju idag. Tack för påminnelsen. Fine farfar, jag hade nog förträngt hur mycket jag saknar honom. Tror jag passar på att gråta lite till 10-kaffet. Sen ska jag nog dra upp deras klocka som hänger här i vardagsrummet. Är det födelsedag så är det.

  2. ibland blir även jag lite trött på mig själv och mina väderkvarnar.

    det här var riktigt fint och det påminde mig om att tänka på min egen farfar som dog för två år sedan, något som det var allt för länge sedan jag gjorde. tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *