Webbmaster extra allt sökes

Det är ju inget direkt FEL på mina hemsidor, men processen att återuppfinna dem ska inledas medan man fortfarande trivs! Jag söker nu en ny samarbetspartner för att formge, bygga och sköta min sajt eftersom min tidigare numera har ett annat jobb och får svårare att hinna med. Detta är vad jag söker:

• Nån som är proffs. Med det menar jag inte bara att vederbörande förstår form och teknik, utan dessutom ser sig själv som en högklassig yrkesperson i alla detaljer – någon som vet att kristallklar kommunikation, hållna deadlines och ömsesidiga krav är själva GREJEN med att lyckas bra med något. 

• Nån som inte är en del av en enorm byrå, utan som snarare jobbar själv eller ihop med ett fåtal andra. Men som har vett att ta betalt för sitt kunnande, och sedan vara så duktig som prislappen antyder. Jag prutar inte – jag vill bara att det ska finnas ett samband mellan kostnad och höjd.

• Jag vill inte in i en byråkrati, jag vill ha en direktkanal. Du som vet med dig att du ibland blir lite sen med att svara på meddelanden kommer att bli olycklig med mig som kund. 

• Nån som finns i Lund/Malmö/Köpenhamn. Inte för att vi behöver ses, precis. Men för att jag gillar att shoppa lokalt när jag kan.

Nu borde jag väl ha skrämt bort cirka alla? Men om inte – skicka ett meddelande, eller tipsa någon annan om att göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *