Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Weyler vann Augustpriset

Min senaste och min nästa bok utges av Weyler förlag, och därmed av Svante Weyler. Han är en fantastisk person, han är snäll och engagerad och erfaren och blixtrande smart, empatisk, närvarande, omdömesgill, tillgänglig och noggrann. Allt jag nånsin kunde önska mig och mer av en förläggare.

Dessutom älskar jag själva förlagsverksamheten, tre personer i en liten lokal i Gamla Stan, man är alltid välkommen dit, och att träffa Cilla Sjöblom och Maria Såthe som jobbar där är alltid lika kul. Nån bjuder alltid på fika innan jag ens har tagit av mig halsduken.

Att det är just Svante Weyler som hittar och ger ut årets Augustvinnare Tomas Bannerhed är bara logiskt. Och jag gläder mig nu något så enormt åt det kvitto som de tre på Weyler förlag får på att de gör något bra och viktigt och rätt. Ekonomiskt garanterar priset sannolikt verksamheten i flera år framöver. Så roligt!

3 Kommentarer

 1. Helena den 22 november, 2011 kl 08:17

  Dessutom är det ju verkligen årets bästa svenska bok och den bästa bok av en svensk debutant jag har läst på jag vet inte hur många år. För mig, som är uppvuxen i Småland på sjuttiotalet, var igenkänningsfaktorn nästan plågsam. 2. indy (utan hatt) den 23 november, 2011 kl 01:12

  ska vi recensera weyler tycker jag att han verkar vettig i sina god morgon världen-krönikor men samtidigt så tycker 1) jag att hans attack på ilmar reepalu för ett par år sedan var over-the-top och 2) att hans omdöme brast när det kom till heberleingate.

  det sagt så låter det mysigt på förlaget. 3. Andreas Ekström den 23 november, 2011 kl 04:46

  För att uttrycka mig diplomatiskt kan man säga att jag lutar åt att hålla med dig om det första exemplet och lutar åt att inte göra det i det andra.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.