Weyler vann Augustpriset

Min senaste och min nästa bok utges av Weyler förlag, och därmed av Svante Weyler. Han är en fantastisk person, han är snäll och engagerad och erfaren och blixtrande smart, empatisk, närvarande, omdömesgill, tillgänglig och noggrann. Allt jag nånsin kunde önska mig och mer av en förläggare.

Dessutom älskar jag själva förlagsverksamheten, tre personer i en liten lokal i Gamla Stan, man är alltid välkommen dit, och att träffa Cilla Sjöblom och Maria Såthe som jobbar där är alltid lika kul. Nån bjuder alltid på fika innan jag ens har tagit av mig halsduken.

Att det är just Svante Weyler som hittar och ger ut årets Augustvinnare Tomas Bannerhed är bara logiskt. Och jag gläder mig nu något så enormt åt det kvitto som de tre på Weyler förlag får på att de gör något bra och viktigt och rätt. Ekonomiskt garanterar priset sannolikt verksamheten i flera år framöver. Så roligt!

0 svar på “Weyler vann Augustpriset

  1. Dessutom är det ju verkligen årets bästa svenska bok och den bästa bok av en svensk debutant jag har läst på jag vet inte hur många år. För mig, som är uppvuxen i Småland på sjuttiotalet, var igenkänningsfaktorn nästan plågsam.

  2. ska vi recensera weyler tycker jag att han verkar vettig i sina god morgon världen-krönikor men samtidigt så tycker 1) jag att hans attack på ilmar reepalu för ett par år sedan var over-the-top och 2) att hans omdöme brast när det kom till heberleingate.

    det sagt så låter det mysigt på förlaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *