Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Yes, we have no bananas

Jag hade bestämt mig för att inte göra några föreläsningar eller andra externa uppdrag under december, lite som en vilomånad kombinerad med vanlig julhets. Men som resten av hösten ser ut – för både mig och min fru dessutom, jobbmässigt – finns det bara en rimlig sak att göra: Att stänga Googlebokningsbutiken för det här året.

Jag gör alltså jättegärna föreläsningar och företagsbesök och bibliotekskvällar och utbildningsdagar och gästtexter och vad det vara må, under en enkel förutsättning: Att det inte sker år 2010. Det som redan är bokat kvarstår självklart, men no more bananas today, annars går jag bananas…

Bokningsförfrågningar skickas som förut allra bäst hit. Tack! Vi ses och hörs!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.